Zeg maar 'dag' tegen je burn-out

Als je dit leest heb je waarschijnlijk al onderkend en geaccepteerd dat je een burn-out hebt. Mooi. Dat is de belangrijke eerste stap naar herstel. Vanaf nu ga je ervoor zorgen dat je die nare onzekerheid van je afschudt. Dat je de touwtjes weer in handen krijgt én dat je stap voor stap je oude ik weer gaat herkennen.

Informatie voor werkgevers
Kan iedereen met een burn-out deelnemen?

Voor het Beat Your Burn-out coachingstraject zijn er maar twee vereisten. In de eerste plaats is een intrinsieke motivatie om van je burn-out af te komen noodzakelijk. Daarnaast is het goed om een kritische houding te hebben, maar je moet wel openstaan voor nieuwe ervaringen. Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan staat niets een vlot herstel je in de weg.

Alles voor een optimale balans

Tijdens het traject (ruim 24 sessies van 1,5 à 2 uur) pakken we samen heel gericht je burn-out aan. Op basis van de intake wordt er een persoonlijk stappenplan gemaakt waarin energy healing, meditatie, ademhaling, lifestyle, biochemie, voeding én voedingssupplementen centraal staan.

De 3 fasen van het Beat Your Burn-out programma
  • Routine
    Deze fase staat in het teken van het leren van technieken en methoden, én het opbouwen van een nieuwe routine.
  • Reflectie
    In deze fase ga je ontdekken hoe je burn-out heeft kunnen ontstaan, en hoe je herhaling voorkomt.
  • Re-integratie
    In deze fase ga je weer langzaam werkzaamheden oppakken.

Van live sessie tot dagelijkse routine

Elk traject is persoonlijk en op maat ontwikkeld. In het begin zijn er wel standaard meer fysieke contactmomenten dan verderop in het traject. Eenvoudig omdat je je een aantal technieken eigen moet maken die je later zelfstandig gaat gebruiken.

De mix van technieken uit verschillende oude tradities en moderne wetenschappelijk onderbouwde methoden breiden we gedurende het traject langzaam uit. Zo werken we aan een optimale balans, op zowel mentaal-, emotioneel- en energetisch- áls op (neuro)biochemisch vlak.

Al na een paar weken zal je merken dat je op alle fronten weerbaarder wordt. Dat je immuunsysteem versterkt is en dat je steeds beter in je vel zit.

Werk maken van je werk

Om het herstel te bespoedigen kan het goed zijn om je werkomgeving weer onderdeel te maken van je (dagelijkse) routine. Ook al is de draad echt oppakken nog lang niet aan de orde.

De keuze (en het moment) om je gezicht weer op de werkvloer te laten zien en voorzichtig taken op te pakken, hangt af van verschillende factoren die per persoon bekeken moeten worden.

Ik kan in dat traject op verschillende manieren een rol spelen. Zo kan ik bijvoorbeeld met je leidinggevenden (en/of met je collega’s) contact onderhouden om ze voor te bereiden op je komst.

Neem vrijblijvend contact op of meld je direct aan

Tijdens het Beat Your Burn-out traject hebben we vrij intensief contact, zowel fysiek als op afstand. Een bepaalde klik is belangrijk. Daarom is de intake losgetrokken van de rest van het traject. Als je besluit om het traject in te gaan, vervallen de kosten (150,-) voor deze intake.

Tijdens de intake gaan we in op de verschillende facetten van de aanpak en bespreken we o.a. je neurotransmitterprofiel. Dat profiel komt tot stand op basis van het uitgebreide ‘Wellness Assessment’ (met o.a. de online 'Braverman test') die je voorafgaand aan de intake thuis hebt gemaakt. Daarnaast wordt er een energy scan gemaakt die net als het neurotransmitterprofiel dient als 0-meting. Tot slot leer je tijdens de intake een eenvoudige maar belangrijke ademhalingsoefening die je vanaf dat moment dagelijks gaat doen.

"The planet does not need more successful people. But it does desperately need more peacemakers, healers, restorers, storytellers, and lovers of every kind"

— David W. Orr

Zet de eerste stap

Wil je iets aan je burn-out (-klachten) doen? Vul hieronder dan je gegevens in en vertel kort welke burn-out klachten je hebt en hoe lang je hier al mee rondloopt. Ik zal vandaag nog (en anders uiterlijk morgen) contact zoeken.

Tot dan! Bas

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld zoals omschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).

Aangesloten bij:
Logo Collectief Alternatieve Therapeuten Logo Geschillen Alternatieve Therapeuten Officieel Neuro4 Coach