Maak kennis met de Twin Hearts

en ontdek alle voordelen van deze meditatie

De Twin Hearts meditatie is als een energetische douche die verkwikt en oude (negatieve) energie wegspoelt. Je krijgt er meer energie van, je geest wordt helder en scherp, én je bewustzijn verruimt zich. Je ondervindt innerlijke rust en je intuïtie ontwikkelt zich positief. Redenen genoeg om deze meditatie regelmatig te doen.

Waarom wordt de meditatie Twin Hearts genoemd?

Bij de Twin Hearts meditatie activeer je twee belangrijke energiepunten of chakra’s: het hart chakra en het kruin chakra. Deze chakra’s hebben beide op emotioneel niveau een relatie met liefde.
Het hart chakra heeft invloed op liefde voor jezelf en de mensen om je heen. Het kruin chakra op universele liefde. Dat is de reden dat Master Choa Kok Sui (grondlegger van Pranic Healing en geestelijk vader van deze meditatie) er de naam Twin Hearts aan heeft gegeven. 

Een waterval van energie

Tijdens de meditatie komt er een enorme hoeveelheid spirituele energie vrij. Om die zonder problemen door je energielichaam te leiden doe je voor en na de meditatie een set lichaamsoefeningen. De energie deel je tijdens de meditatie met de aarde en alles en iedereen die erop leeft. Zo voorkom je blokkades en genereer je tegelijk goede karma.
Als je onder de achttien bent, of zwanger, of last hebt van je hart, je ogen óf een hoge bloeddruk, is deze meditatie i.v.m. de grote hoeveelheid energie niet aan te raden.

Twin Hearts Kennismakingsaanbod

Als je ouder bent dan achttien, niet zwanger en als je geen last hebt van de kwalen die hierboven genoemd worden, kan je gebruik maken van dit interessante kennismakingsaanbod:

  • In 3 sessies van ruim anderhalf uur ontdek je de Twin Hearts meditatie.
  • Daarnaast leer je een krachtige ademhalingstechniek.
  • Je krijgt een introductie tot Pranic Healing.
  • En tot slot ontvang je 20% korting op 3 healingsessies bij The Light Side.
  • Kennismakingsaanbod: 295,- incl. btw.

Ontdek de kracht van de Twin Hearts Meditatie

Mooi dat je interesse hebt in de Twin Hearts meditatie en gebruik wilt maken van het kennismakingsaanbod.
Vul het formulier in, vertel of je al vaker hebt gemediteerd en klik op 'verstuur'. Zodra je aanmelding binnen is, neem ik contact met je op.

Tot dan!
Bas

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld zoals omschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).

Aangesloten bij:
Logo Collectief Alternatieve Therapeuten Logo Geschillen Alternatieve Therapeuten Officieel Neuro4 Coach