Reguliere energy healing

Alles wat je wilt weten over een behandelsessie

Als je fysiek of mentaal ergens last van hebt, kan Pranic Healing uitkomst bieden. Dat klinkt best breed, en dat is het ook. Zo kan een Pranic Healer van migraine of eczeem tot een ontstoken spier of rugpijn behandelen. Maar ook als je depressieve gevoelens hebt of stress of bijvoorbeeld wilt stoppen met roken kan je er terecht.

Een kleine disclaimer

Pranic Healing kent zo zijn beperkingen en vervangt in geen geval de reguliere gezondheidszorg! Pranic Healers stellen geen diagnoses, schrijven geen medicatie voor én bemoeien zich niet met voorgeschreven reguliere medische behandelingen.

Een Pranic Healer zal je nooit vragen om blind te geloven wat hij zegt, maar je juist uitnodigen om met een kritische houding zelf te ervaren wat de healing doet. Wel zal hij je vragen om je helemaal open te stellen voor de behandeling.


Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens een behandeling zit je met je kleren aan op een stoel. Een Pranic Healer kan blokkades in je energielichaam (of aura) van een afstand voelen en hoeft je dus niet aan te raken. Met verschillende technieken worden de blokkades weggehaald en wordt er energie (of prana) toegevoegd. Zo herstelt de energiebalans en wordt je lichaam in staat gesteld zichzelf te genezen.

Een modern energy healing behandeling bij The Light Side wordt in veel gevallen gecombineerd met de andere pijlers; Meditatie & Breathwork en (neuro)Biologie. Niks moet natuurlijk, dus dat gaat altijd in overleg.

De duur van een behandeling hangt af van de klacht, maar neemt over het algemeen tussen de 40 en 60 minuten in beslag. Het aantal behandelingen dat nodig is en de frequentie hangen ook in grote mate af van de klacht. Tijdens de intake wordt daar een inschatting van gemaakt.

INTAKE & KOSTEN

Tijdens de intake wordt er in eerste instantie ingegaan op de hulpvraag en het behandelplan. Als je voorafgaand aan de intake de Braverman test hebt gedaan wordt ook je neurotransmitterprofiel besproken. In veel gevallen volgt dan direct een eerste healingsessie. De intake duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

De kosten voor de intake bedragen 150,- incl. btw. Hiervan krijg je 50,- retour als het behandeltraject uit meer dan 7 sessies bestaat.
De kosten voor een reguliere healingsessie bedragen 95,- incl. btw.

Boek een behandeling

Fijn dat je een afspraak wilt maken voor een behandeling. Vul het formulier in, vertel wat je graag wilt laten behandelen en klik op 'verstuur'. Zodra het binnen is, neem ik contact met je op.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld zoals omschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).

Aangesloten bij:
Logo Collectief Alternatieve Therapeuten Logo Geschillen Alternatieve Therapeuten Officieel Neuro4 Coach